Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Подарък за всеки от Office 1 Superstore

20 май 2011, Петък | 22:31 | общество

Подарък за всеки, влезнал под покрива на Office 1 Superstore

До 31 май всеки, който посети един от магазините на Office 1 Superstore ще получи специален подарък – предплатен пакет от телефонни разговори „Ало, Да”. Промоцията е валидна за общо 11 търговски обекта на територията на осем града в страната. Office1 Superstore прави комплимент на посетителите на своите магазини и получаването на подарък не е обвързано с покупка или друго условие.

 

До края на месец май в рамките на промоцията „Влез и вземи подарък” най-голямата верига магазини за продукти и услуги за офиса и дома в България ще зарадва всичките си клиенти в търговските обекти в София на ул. "Ломско шосе", бл.171, Варна - Варна МОЛ на бул. "Владислав Варненчик" №256, Нова Загора на ул. "Васил Левски" №34, Велинград на бул. "Съединение" №200 и Раднево на ул. "Георги Димитров" №5.

С предплатен пакет за разговори ще си тръгнат и посетителите на два магазина на Office 1 Superstore в Монтана – на бул. "Трети Март" №129 в магазин Kaufland и на бул. "Трети март" №66, в Хасково – на ул. "Марин Дринов" №4, ж.к. "Орфей", т.к. Веспрем, магазин 16, Смолян – бул. България № 74 и в Благоевград – на бул. "Св. Кирил и Методи" №5 и кв. Еленово, ул. "Г. Андрейчин" №1.

 

Клиентите на Office 1 Superstore в тези и останалите търговските обекти в страната могат да се включат и в продължаващата и набираща популярност инициатива Office1PhoneBack за събиране на употребявани мобилни телефони. Еко-програмата Office1PhoneBack стартира през декември 2010 г. с цел да се предотврати попадането на стари мобилни апарати сред битовите отпадъци и разлагането им на вредни за околната среда и човека химически елементи като до този момент са сабрани над 4,9 тона апарати. В рамките на програмата всеки посетител на магазините на Office 1 Superstore в страната може да върне стария си GSM и да получи в замяна ваучер за закупуване на стоки от продуктовия асортимент в магазинната мрежа.

 

За Office 1 Superstore:

 

Office 1 Superstore доставя продукти и услуги на над 50 000 български и чуждестранни фирми. Между тях са държавни учреждения, обществени организации, търговски компании, фондации, посолства, консулски служби и други. Office 1 Superstore навлиза в България през 1997 г., като правата за ползване и представяне на търговската марка принадлежат на Кооперация Панда. През годините веригата се превръща в безспорен лидер по отношение на стоки и услуги за бизнеса и дома. Успешният мениджмънт под мотото „Всичко за Вашия офис под 1 покрив” и добрите резултати дават на Office 1 Superstore България високо самочувствие и ключова роля в международната верига. Най-големият склад за офис продукти на Балканския полуостров от над 8 000 кв.м. е на търговската верига Office 1 Superstore, а продуктовият асортимент, поддържан в наличност, надвишава 10 000 артикула.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени