Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Община Велинград подкрепя спортния туризъм

08 декември 2015, Вторник | 17:46 | прессъобщение

Община Велинград в подкрепа за развитието на спортния туризъм в града

Вчера, 7-ми декември,  кметът  д-р Коев се срещна с г-жа Кондарева, ръководител на Спортен клуб „Импулс“, относно  въпросите, свързани с развитието на спорта в града. Бяха обсъдени няколко предложения.

 Първото предложение беше Общината да подкрепи проекти, свързани с развитието на  спорта в града. Второто предложение предвижда изграждането  на спортно съоръжение, а   трето касае  подкрепата на  талантливите деца на Велинград, които  прославят града.

Темите, които бяха засегнати, не изненадаха г-н Коев и самият той сподели, че развитието на спорта и спортния туризъм са приоритетни цели на новото ръководство на Община Велинград.

Възможностите са чрез европейско финансиране да се изгради  многофункционална спортна зала, в която подслон ще намерят всички спортни клубове в града. Това ще подпомогне и развитието на спортния туризъм, нещо което е било пренебрегвано и неглижирано от старото управление.

Кметът д-р Коев заяви позицията си в подкрепа на спортните клубове, които могат да разчитат на него в реализирането на общите цели. Ще бъдат намерени решения за подкрепа и  на талантливите децата, които популяризират града и участват в много благотворителни концерти за подпомагането на хора в нужда. 

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени