Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Подобрения в детски градини във Велинград

21 септември 2017, Четвъртък | 15:10 | прессъобщение

Продължава подобряването на условията в детските градини в Община Велинград

Поредната стъпка на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев към подобряване  на условията в детските градини, бе да се извършат належащи ремонтни дейности.

Един от ремонтите,който бе в ДГ „Радост”, вече приключи. Там се смени изцяло дограмата, тъй като бе в окаяно състояние, шпакловани и пребоядисани бяха стените.

В момента тече ремонт и в ДГ „Еделвайс”. Подменена бе оградата откъм ул. „8 март”, кухнята- освежена и пребоядисана, четирите разливни помещения- обновени. Предстои да се подменени и останалата ограда, ще бъде подсигурено и обзавеждане за новата паралелка в детската градина.

Ремонтните дейности ще продължат и в ДГ „Слънчице”, ДГ „Детски рай”, ДГ „Фантазия”, ДГ „ЮриЙ Гагарин” в с. Света Петка и ДГ „Кокиче” в с. Грашево.

Директорите на детските заведения изказват дълбока благодарност към кмета д-р Коев и екипа му за експедитивността, проявената съпричастност и съдействие за  проблеми, които търсят решение години назад във времето.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени