Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Подобрява се ннфраструктурата в малките населени места в община Велинград

22 август 2019, Четвъртък | 09:01 | прессъобщение

Инфраструктурата в малките населени места в община Велинград продължава да се подобрява

Инфраструктурата в малките населени места в община Велинград продължава да се подобрява.

Към момента се изпълнява проект „Реконструкция и рехабилитация на улици в с.Драгиново, с.Грашево, с.Пашови, с.Света Петка и с. Кръстава”, който е финансиран от ДФ „Земеделие”. Той включва асфалтиране, поставяне на бордюри и тротоари на 12 улици,които от дълги години са в много лошо състояние.

По проект се поставят бордюри и тротоари, като се подготвя и основата за полагането на асфалтова настилка на улици в с. Света Петка. Въпреки тежкото финансово състояние на Община Велинград, със собствени средства са подменени два водопровода в селото- на ул. „Белмекен” и ул. „Гладстон”.

След като цялостно бе асфалтиран пътя за с. Драгиново, бяха поставени и изградени бордюри, тротоари и мантинели, започна асфалирането и благоустрояването на улици „Георги Бенковски”, „Елин връх”и „Саркиница”, подменя се и около 200 метра водопровод по ул. „ Поленска”.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени