Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Подписан е договор за изпълнение на водопровода в с. Грашево

27 ноември 2013, Сряда | 10:44 | прессъобщение

Асен Мастев: „Искрени благодарности на кмета на Община Велинград и екипа му“

Община Велинград

Кметът на с. Грашево благодари на кмета на Община Велинград Иван Лебанов за финализирането на дългосрочния казус с водопровода в селото. Днес градоначалникът официално подписа договор с фирмата изпълнител по проекта „Каро Трейдинг“ ООД. На 14-ти ноември Върховен административен съд излезе с решение, според което процедурата е прозрачна и проведена законосъобразно, а фирмата “Каро Трейдинг” ООД, избрана от Общината ще работи по проекта. Предметът на обществената поръчка е : „Реконструкция и рехабилитация на водопроводната мрежа на с. Грашево, Община Велинград” по две обособени позиции, всяка с по 2 подпозиции. Те касаят реконструкция на довеждащия водопровод от резервоара над Грашево и водопроводната мрежа на селото, на довеждащия водопровод от м. „Мемов камък” до водоема на Грашево и в участъка от разпределителната шахта до махала „Мечо Корито”. В присъствието на медии от града Лебанов и собственикътна фирмата Красимир Караиванов подписаха договора за изпълнение. Караиванов обеща, че след провеждане на необходимите законови процедури строително-монтажните дейности ще започнат рано на пролет. Крайният срок на договора е 2015 година. Освен това фирмата изпълнител пое и ангажимента да осигури работни места за жителите на Грашево по време на изпълнението на проекта.  Така завърши дълговременното обжалване на обществената поръчка,  а догодина жителите ще имат нов водопровод.

Коментари

И пийванце ще падне яко......

#3 в Четвъртък, 28 ноември 2013 18:45

И всичките тези пари ще се втечнят, ама няма да изтекат по водопровода, а през гърлата и на двамцата "кметове" под формата на алкохол, защото и двамата са ОГРОМНИ любители на чашката!!!

#2 в Четвъртък, 28 ноември 2013 18:43

Ей Лебанче ще се изкъртиш от кинти.....

#1 в Четвъртък, 28 ноември 2013 06:44

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени