Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Подписано споразумение от „МИГ-Белово, Септември, Велинград“

03 декември 2016, Събота | 07:15 | прессъобщение

Нови възможности за общините с подписаното споразумение от „МИГ-Белово, Септември, Велинград“

„Местната инициативна група-Белово, Септември, Велинград”   подписа споразумение за  изпълнение на стратегия за „Водено от общностите местно развитие”, която е по оперативна програма „Развитие на селските райони”.Споразумение е одобрено и подписано на 29 ноември от управляващите органи на оперативните програми ” Развитие на селските райони”, „ Иновации и конкурентоспособност” и „Развитие на човешките ресурси” и председателят  на МИГ-Белово, Септември, Велинград г-н Цветан Котев.

В залата на Министерски съвет, Министър-председателят в оставка Бойко Борисов връчи договор на г-н Цветан Котев, за усвояване на 7 млн. и 300 хил. лева. Парите ще бъдат пропорционално разпределени между трите общини за дейности по трите оперативни програми. С подписването на това споразумение „МИГ Белово,Септември,Велинград“ за пореден път се доказва като надежден партньор за реализиране на политики и укрепване на инстуционалното развитие на общините.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени