Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Изгряващи звезди“ 2012!

01 юни 2012, Петък | 21:14 | образование

Покана за участие на училищна група в Младежки бизнес форум „Изгряващи звезди“ към СОУ "Васил Левски"

По случай  Младежки бизнес форум „Изгряващи звезди“ 2012, организиран от Джуниър Ачийвмънт България, директорът на СОУ "Васил Левски" Емил Моллов получи покана за участие на училищната група във форума. Вижте поканата:

 

 

На 8 юни 2012 г. в гр. София, в Интер Експо Център Джуниър Ачийвмънт България организира Младежки бизнес форум „Изгряващи звезди“ 2012!

За четвърта поредна година форумът ще събере около 500 ученици, студенти и стартирали предприемачи, които ще представят своята дейност и бизнес идеи. В рамките на форума ще се проведе дискусионен панел със специалното участие на Президента на Република България г‐н Росен Плевенлиев, в който млади предприемачи и представители на бизнеса ще представят своите виждания за уменията, необходими на успешните млади хора. Също така в състезанията „Най‐добра учебна компания на България“ и „Най‐добра учебна студентска компания“ ще бъдат отличени най‐добрите млади предприемачи.

Във връзка с развлекателната програма на Бизнес форума искаме да поканим ученическата група от повереното Ви училище да вземе участие с музикално изпълнение в сутрешната церемония по откриване. Група „Оникс“ впечатли нашата организация с невероятните си изпълнения и страхотния заряд, който носи, още на първата ни среща, която беше през месец октомври 2012 г.

Надяваме се, че ще имаме възможност отново да чуем изпълненията на младите таланти на Младежки бизнес форум „Изгряващи звезди“ 2012!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени