Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Поклон вам будители народни“

01 ноември 2016, Вторник | 16:54 | култура

сСпектакъл „Поклон вам будители народни“ на талантливите деца от ОДК

Концерт – спектакълът  „Поклон вам будители народни“ на талантливите деца от ОДК напомни за българщината и родолюбието в навечерието на 1-ви ноември. Официални гости на събитието бяха кметът  на община Велинград д-р Костадин Коев, Директорите на Дирекции „ХСД“ и „ИПТР“ Мариана Зинкова и Цвета Спасова и г-жа Илияна Гешева  – ст. експерт „Култура“.

Програмата представи разнообразните дарования от школите в Общински детски комплекс. Китарният ансамбъл с ръководител Катерина Мирчева бе в началото, а след това бе и първата концертна изява на „Хора на малките“ .  Включиха се и вече утвърдените певци от „Караоке“ и „Звънче“, школата по спортни танци към клуб „Импулс“  , малките хора на „Здравче венче“, млади флейтисти, пианисти, саксофонисти, актьори… 

Всички те казаха накрая едно голямо "благодаря" на техните будители- ръководителите на школи в ОДК – Катерина Мирчева, сем. Казалиеви, Нина Маврикова, Венцислава Борманлийска, Кристиян Йорданов, Иванка Дебелушина, Юлияна Ковачева,  Ира Байрактарова.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени