Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Полицейски новини

04 април 2013, Четвъртък | 18:54 | общество

Полицейски бюлетин

РУП Велинград

След  близо месец от неуспешен въоръжен грабеж във Велинград, вече е установена самоличността на извършителите. На  13-ти март около 20ч. маскирани тинейджъри нахлули в хранителен магазин във Велинград и заплашили касиерката с пистолет. Не успяли да вземат оборотните пари, те избягали. Органите на реда след разследване вече установиха имената на извършителите. Това са  велинградчаните Г.К. на 28 г. и неговият 17 годишен помощник, които са задържани в ареста на РПУ Велинград и срещу тях е образувано полицейско производство.

Служители на Горско стопанство „Алабак“ засекли снощи жители на кв. „Анезица“  да превозват с каруца около 1 кубик дървесина от черен бор. При проверката, на която пристигнала и дежурна група от РПУ Велинград,  е установено, че нарушителите- Н.К.-44г. и неговият син Б.К. – 20 г., не разполагат с необходимите разрешителни документи, а трупите не били маркирани с контролна градска марка. Каруцата с дървата са изетти, нарушителите са задържани в ареста, а по техния случай се води бързо производство.

Коментари

Съд за крадците.Най-малко сто години затвор иначе и другите ще вземат да крадат по 1 кубик и тогава кой ще плаща подкупи на горските за кражбите с тирове?

#1 в Петък, 05 април 2013 20:49

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени