Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Полицейски новини

16 януари 2014, Четвъртък | 18:20 | криминална

Новини от РУП Велинград

РУП Велинград

20 годишният велинградчанин К.К. е задържан в ареста от автопатрул към РУП – Велинград. Младият мъж е транспонтирал незаконно около 1 куб.м букови дърва за огрев. К.К. не е притежавал никакви документи за сеч и произход на дървата, а те пък не били маркирани с контролна градска марка.

Караруцата и дървата са иззети, а по случая е образувано бързо производство.

 

Снощи, около 19.00ч. в с. Дорково автопатрул към РУП Велинград е спрял за рутинна проверка лек автомобил „Опел“. При тестване с дрогер, се оказало, че 29-годишният А.Г. от Костандово е солидно почерпен, като дрогерът е отчел 3.78 промила. В момента на съставянето на необходимите документи за установеното престъпление, се е получила информация, че лекият автомобил „Опел“ е бил противозаконно отнет от улица в Костандово.

По случая е образувано бързо полицейско производство. 

Коментари

е, и до другия пьт...

#1 в Четвъртък, 16 януари 2014 21:40

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени