Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Среща с децата от ЦНСТ

25 февруари 2011, Петък | 21:08 | прессъобщение

Ирена Тахова, Адриана Василева и Васил Аврамов от Българското училище за политика се срещат с децата от ЦНСТ

На 1 март 2011 година в 10.30 часа в сградата на община Велинград ще се проведе среща, на която ще бъде представена дейността на завършилите Българското училище за политика с децата от Центъра за настаняване от семеен тип.  На  срещата се очаква да присъстват кметът на община Велинград Иван Лебанов, народният представител Ангел Даскалов, заместник областният управител на Пазарджик Ваня Минкова, заместник-кметът Диана Кехайова, Стела Василева, управител на „Стела-97“-ООД, Петя Маврова, управител на „Премиера-257“-ООД, Златка Ангелова, председател на фондация „Социални практики в общността” – гр. Пазарджик,хотелиери и медии от Велинград.

Завършилите училището Ирена Тахова, Адриана Василева и Васил Аврамов ще разкажат за свършеното от 2008 година досега и ще споделят идеите си за бъдеща работа с децата от Центъра за настаняване от семеен тип.

Децата от „Джуниър ачийвмънт” към СОУ “Васил Левски” ще споделят впечатления от съвместната си дейност с връстниците си от центъра. Ще бъдат обявени и инициативите за подпомагане на децата, поети от представители на бизнеса във Велинград.

Випуск 2010 взе решение да събере средства за готварска печка и с тази инициатива постави началото на изграждането на две кухни в Центъра за настаняване от семеен тип. Идеята бе подета от випуск 2008 и 2009, като в нея се включи и фирма „СТЕЛА-97“. Фирма „Премиера-257“-ООД, която произвежда „Меденка Любимка” ще обучава децата  как се правят сладки.

Хотелиерите от града вече са дали съгласие изработените от децата мартенички да се продават на рецепциите и във фоайетата на хотелите.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени