Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Пътешествие пълно с усмивки

02 декември 2011, Петък | 20:47 | общество

Посещение в гр. Пловдив от децата на ДЦДМУ "Надежда"

ДЦДМУ НадеждаСпоред Годишния план за дейността на Дневен център за деца и младежи с увреждания “Надежда” гр. Велинград тази седмица се проведе мероприятие – посещение в Регионален – природо -научен музей и Макдоналдс в гр. Пловдив. Трима от членовете на екипа – Логопеда, Психолога и Възпитателя на втора група придружиха група от 10 деца съобразно възрастта и техните индивидуални особености и интереси в импровизирано приключение из дебрите на природата.

Децата се насладиха на забележителните експонати и показаха, че знаят как да се държат на обществено място. Направени бяха много снимки, които запечатиха щастливите детски очи и усмивки. След посещението на музея играха на воля в близкия парк. Изморени всички с удоволствие обядваха в Макдоналдс, където всяко едно от децата получи детско меню с интересна играчка в него, след което игрите продължиха в детския кът. И всичко хубаво има край. Групата се прибра в Дневния център, където с грейнали очи децата разказваха за преживяните приключения. 

Това мероприятие няма да бъде последно за възпитаниците на Дневен център за деца и младежи с увреждания “Надежда” гр. Велинград. Предстоят им още чудесни пътешествия, изненади и забавления.

Коментари

:) :D :L :( :( :/ :- :~ :n :y :? :o :O

#1 ockuijeg в Вторник, 20 декември 2011 16:20

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени