Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Посланикът на Азербайджан посети Велинград

24 април 2014, Четвъртък | 19:30 | прессъобщение

Емил Каримов посети Велинград

Посланикът на Азербайджан негово превъзходителство Емил Каримов посети Велинград. Визитата му е по повод предстоящо споразумение за сътрудничество  с град Галаба, Азербайджан. Негово превъзходителство изрази своята искрена възхита от красотата на Велинград и открито заяви, че интересите на Азербайджан за отношения с Велинград  са сериозни, тъй като нашият град има богати природни ресурси и добри икономически показатели за предстоящи инвестиции. Град Галаба е един от фестивалните градове, голям колкото Велинград и също туристически център. По този повод кмета на Община Велинград заяви, че сътрудничеството в сферата на туризма и икономиката би било изключително полезно и за двете страни. Градоначалникът заяви, че познава добре развитите спортни дейности в страната,  от където също бихме могли да почерпим опит. Лебанов разказа и за различните минерални извори във Велинград, както и за предстоящите и реализирани европроекти. Ръководството на Община Велинград покани делегация от Азербайджан през юни. Съглашението, което двете страни ще подпишат за сътрудничество, също се реализира през лятото.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени