Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Посланикът на Беларус се срещна с кмета Коев

22 декември 2016, Четвъртък | 07:26 | прессъобщение

Посланикът на Беларус се срещна с кмета на Община Велинград

Посланикът на Беларус Н.Пр. Владимир Воронкович и съветникът по икономическите въпроси в Посолството Олег Белов посетиха Велинград по покана на кмета на общината д-р Костадин Коев. На срещата присъстваха председателят на ОбС Велинград инж. Бельо Мандраджиев, заместник кметовете Светла Томова и Атанас Палигоров, председателят на СХР-Велинград Златко Златанов и др.

От страна на д-р Коев бе изразена ясна позиция по посока развиване на отношенията между побратимените Велинград и Молодечно в  обмяна на изложби, гостуване на художници, музиканти и други творци. Увеличаването на туристите от Беларус е свързано с повече реклама на дестинация Велинград, активизиране на туроператорите включително и в областта на детския туризъм. Н.Пр. Владимир Воронкович изрази готовност за съдействие във всяка една сфера на сътрудничество – бизнес срещи, балнео и СПА туризъм и културни мероприятия.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени