Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Посланикът на Ирак се възхити от Велинград

09 юни 2014, Понеделник | 12:29 | прессъобщение

Асад Ал Самарайе: „Господ е свалил кътче рай на земята и го нарекъл България“

За несравнимата красота на България и големите природни ресурси на страната ни разговаряха кметът на Община Велинград Иван Лебанов и н.пр.посланикът на Ирак Асад Ал Самарайе. Той бе тук по покана на общинска администрация, а поводът е бъдещи инвестиции от страна изтока във Велинград в сферата на икономиката и туризма. Освен посланик н.пр.е и представител на арабските дипломати в България, работещ усилено за подобряване арабско-българскитеотношения и предстоящи инвестиционни намерения.

Асад Ал Самарайе посети Велинград заедно със съпругата и две от седемте си деца. Семейството на посланика остана очаровано от  красивата природа на Велинград. В своята визита негово превъзходителство получи ръчно изработени лебеди от ползвателите в ДЦХФУ Велинград, а от своя страна той дари лични 1000 лв. за нуждите на центъра. Посланикът и семейството му посетиха Исторически музей Велинград, както и езерото Клептуза.

Коментари

Poslanikat na Irak!... Sledvashtiat sigurno shte e ot Senegal. Samo takiva mogat da sa vav vaztorg ot divotiata u nas. I za kakvi investicii ot Irak stava vapros?! Poneje Irak e v cvetushto ikonomichesko polojenie...

#1 в Понеделник, 09 юни 2014 18:52

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени