Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ДЮВИШ „Звънче” с нови постижения

14 септември 2015, Понеделник | 14:27 | култура

ДЮВИШ „Звънче” с нови постижения

На 4-ти,5-ти и 6-ти септември в град Полски Тръмбеш се проведе Първи Национален конкурс за млади изпълнители на забавна песен Полските щурчета” . Фестивалът бе организиран от обичания певец Веселин Маринов,както и от Община Полски Тръмбеш, сдружение „Полските щурчета” и Народно читалище „Отец Паисий 1905”. Участниците – 60 на брой, бяха разпределени в четири възрастови групи : 5-9 г. , 10-12г. , 13-15г. и 16-18г. Възпитаниците на сем. Казалиеви – Анжелина Денчева, Калина Десподска, Михаела Нанова, Венелин Каленов, Николета Сачкова,Цветина Вачева и Иванка Алексиева също взеха участие на този фестивал. Изпълнителите бяха оценявани от професионално жури в състав: Председател- Мими Иванова, членове- Развигор Попов, Светослав Лобошки, Пламен Велинов и Красимир Гюлмезов.

   В  I-ва възрастова група Анжелина Денчева и Калина Десподска завоюваха II-ро място. Във II-ра възрастова група Михаела Нанова спечели III-то място. В III-та възрастова група Николета Сачкова завоюва III-то място.Освен наградите, „Звънчетата” получиха и специални поздравления от журито за високите творчески успехи на седмината участника на фестивала. “Школата ви се нареди на водещо място в страната.“

В продължение на 3-те фестивални дни децата от „Звънче” успяха да се насладят на прекрасната сцена и  озвучаване, както и на изпълненията на популярни певци от музикални формати - Рафи, Михаела Филева и Графа.

 

 

Скъпи деца, желаем ви здраве и още нови постижения !!!

 

 

                                            Родители и сем. Казалиеви

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени