Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздрав от Бельо Мандраджиев

03 декември 2015, Четвъртък | 07:51 | прессъобщение

Бельо Мандраджиев поздравява хората с увреждания с техния празник

На 3-ти декември - Световния ден на хората с увреждания, в цял свят се организират събития, които да напомнят, че е необходима ефективна промяна в условията на живот на хората с увреждания. През 1992 година Генералната асамблея на ООН обявява 3-ти декември за Международен ден на хората с увреждания. Това е ден за подкрепа на достойнството, правата и добруването на хората с увреждания. Той трябва да подпомогне дискусията за свободния и независим живот на хората с увреждания и тяхното пълноправно участие в обществото.

Послучай Деня на хората с увреждания, Бельо Мандраджиев- председател на Общински съвет Велинград отправи своя поздрав.

 

Уважаеми  дами и господа,

Приемете от името на Общински съвет – Велинград и от мое име поздравления и благопожелания по повод МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ!

Прекланяме се пред силата на  Вашия дух, пред волята и упоритостта, енергията и желанието Ви за пълноценен живот! Това е ден за подкрепа на достойнството, правата и Вашето добруване, в който открито заявяваме обществената воля за гарантиране правата на хората с увреждания наравно с правата на всички останали. Наша задача е да създадем  условия, Вие  да имате същия индивидуален избор и контрол над живота си, както хората без увреждания. Нека си пожелаем  напредък в осъществяването на заложените амбиции! Вярвам, че и занапред ще продължим градивния диалог за осъществяването на успешна и дългосрочна политика за постигане на ефективна промяна в условията на живот на хората с увреждания. Надявам се, че всички заедно ще постигнем   значителен напредък в усилията ни за решаването на изключително важните предизвикателства, свързани с правото на всеки гражданин  да има по-високи стандарти и качество на живот.

Пожелавам на всички Вас най-доброто, което заслужавате- здраве, достоен живот и силен дух!

                                       Председател ОбС-Велинград

                                                                             /инж. Бельо Mандраджиев/

Коментари

Да Няма колеги там?

#3 в Петък, 04 декември 2015 11:36

:y

#2 в Петък, 04 декември 2015 00:11

Той още малко ще им пожелае и недъзите да им изчезнат,малко е неуместно!

#1 Европец в Четвъртък, 03 декември 2015 17:05

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени