Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздрав от д-р инж. Борислав Борисов

21 май 2014, Сряда | 10:01 | общество

Поздрав от д-р инж. Борислав Борисов към ген. Атанас Семерджиев

Днес, 21-ви май, генерал-полковник Атанас Семерджиев навършва 90 години.По този повод искрени пожелания към него отправя д-р инж. Борислав Борисов, полковник от резерва.

„Голям Българин, Голям Военачалник !!! Голямо Сърце, ЧОВЕК !!!

 казва за генерала инж. Борисов.

Преди година Gradvelin.com помести статия „Летци-пилоти от Велинград“, чийто автор е д-р инж. Борислав Борисов. С много усърдие и любов той е издирил летците на Велинград, което потвърждава и неговите думи „Много уважавам Велинград и Велинградчани!!! Бъдете здрави!“

Коментари

Здраве и дълголетие! :)

#2 d shulev в Сряда, 21 май 2014 23:09

Честит юбилей на ген.полковник Семерджиев! Уважение и почит заслужава от всички българи, от всички велинградчани! Здраве и дълголетие!

#1 random в Сряда, 21 май 2014 14:07

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени