Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Коледен поздрав от кмета Лебанов

24 декември 2014, Сряда | 14:05 | прессъобщение

Празничен поздрав

Уважаеми съграждани,

      В навечерието на най-светлите празници се обръщам към всички Вас – жителите на община Велинград- с пожелание  Коледната нощ да  донесе на Вас и семейства  Ви онази искрица от Божественото начало, която вдъхновява за добри начинания и мирни дела! Нека новата 2015 година Ви донесе нестихващи радости и безкрайни победи! Нека се увенчае с успех всяко наше общо начинание! Мир, любов  и хармония  да царят в душите Ви,  за да постигнете редица лични и обществени победи!  Дарявайте обич на близките си, увенчайте с успех начинанията си!  В святата  коледна нощ да си пожелаем сбъдване на всички мечти, надежди и съкровени желания!  Отворете сърцата си за надежда, доброта и толерантност! Нека заедно работим в името на общото благо на Община Велинград!

Щастлива Коледа, мирна и честита Нова година!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени