Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздравителен адрес от кмета Иван Лебанов

15 септември 2014, Понеделник | 12:54 | прессъобщение

Поздрав от кмета за първия учебен ден

Иван ЛебановПоздравителен адрес от кмета Лебанов

Първият учебен ден е празник на духа, надеждата и вярата в новия ден, в светлото бъдеще.Ден, изпълнен с вълнение, емоции и удивление от срещата с нови приятели,  учители, пътешествия и книги. Онзи ден на  нашите спомени - за първия учител,  първия клас, първия учебен час.

 Днес най-много се вълнуват първокласниците, чуващи за първи път училищен звънец. Пожелавам им да запазят този трепет към храма на науката през целия си живот и да са все така любознателни и неподправени.

Малки и големи ученици! Творете, учете, мечтайте смело, за да постигнете повече. Знайте, че натрупаните знания и опит ще Ви помогнат да откриете нови светове и да опознаете себе си все по-добре.

Уважаеми преподаватели, пожелавам ви здраве, успешна учебна година, търпение, дръзновение и мъдрост. Изказвам своето искрено уважение  усилия Ви на апостоли, просветители, будители! Въпреки трудностите, с които се сблъсквате ежедневно, не се отказвате да учите и възпитавате децата ни с все същителюбов и отдаденост!

    Бъдете силни , за да вдъхновявате по пътя към знанието младите, да отключвате талантите им и да разпалвате въображението им за новото и непознатото!

На добър час по пътя на знанието!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

С уважение:

Иван Лебанов

Кмет на Община Велинград

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени