Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздравителен адрес от кмета Лебанов

05 май 2014, Понеделник | 22:40 | прессъобщение

Поздрав на кмета за 6-ти май

Кметът на Община Велинград Иван Лебанов поздравява своите съграждани във връзка с утрешния 6-ти май. Вижте поздрава:

На 6-ти май, отдаваме  почит на свети Великомъченик Георги Победоносец, празнуваме тържествено Деня на храбростта и Празника на Българската армия.

Свеждаме глави в знак на дълбока признателност към многобройните, знайни и незнайни български войни, завещали ни величесвени битки и подвизи.

Достолепните тела на български войници застанали едни гърди пред врага в името на днешна свободна и независима България. Поклон пред бойните светини, пред знамената на бойната ни  слава, пред хоратаq благодарение на чиято чест днес живеем в независима държава с горди и свободни съграждани. Днешните български военнослужещи и цивилни служители с гордост носят завещаното им от поколения войни и съхраняват с уважение духа на българската армия.

Уважаеми генерали и адмирали, офицери, сержанти и старшини, войници и матроси,

с цялото ми уважение към Вас  ви приветствам с празника! Пожелавам Ви  много здраве, късмет  и успехи в  изпълнението на отговорните мисии в името на отечеството. Просперитет в структурите на българската армия и уважение към институцията!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

С уважение:

Кмет на Община Велинград:Иван Лебанов

Коментари

сложете по един прожектор на тези паметници да са красиви и вечер

#1 в Вторник, 06 май 2014 09:30

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени