Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздрав за Деня на библиотекаря

11 май 2012, Петък | 16:34 | прессъобщение

Поздравителен адрес от кмета Лебанов

За шеста поредна година в България се празнува 11-ти май като професионален празник на библиотекаря. От пресцентъра на Община Велинград, разпространиха поздравителен адрес от кмета Иван Лебанов. Вижте поздрава по-долу:

 

 

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н   А Д Р Е С

Уважаеми дами и господа,

Уважаеми дейци на библиотечното дело,

 

Най-сърдечно Ви поздравявам по случай - 11 май, Деняна библиотекаря!

На 11 май цялата библиотечна гилдия се присъединява към отбелязването на празника на най-голямото светилище на българската книжнина -библиотеката, която съхранява най-старите и най-достойните образци на литературната ни съкровищница!

        Мисията на библиотекаря е да запази нашето наследство за бъдещето, да съхрани българския дух и идентичност!

 

В националната, научните, обществените, училищни, университетски и специални библиотеки в момента у нас работят 7270 специалисти, които днес отбелязват своя професионален празник!

 

Затова на всички вас, пожелавам успех в благородната Ви мисия, както и много здраве и лично щастие!

 

Иван Лебанов

Кмет на община Велинград

Коментари

Вижте му само снимката дори:):):) , та тя е от заведение:):):) и то се знае от много нощни птици в града:):):) АБЕ, ПЪЛЕН СМЯХ ; ГРАДА Е ГРОБНИЦА , НЯМА РАБОТА , ГЛАД !!!!!????? на нашия му пишат поздравителни писма и речи , после той чете и готово? Гостунчо _О_О_О_, гостунчо ? какви ги вършиш?

#2 в Неделя, 13 май 2012 08:53

Кмета нещо много активно взе да пише поздравителни писма? В друг сайт чета: "Иван Лебанов: Честит Ден на радиото и телевизията!" А бе кмете, хващай се у работа, че всичко е валат!!!

#1 в Петък, 11 май 2012 22:09

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени