Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ден на българската община

13 октомври 2011, Четвъртък | 13:53 | прессъобщение

Поздрав от кмета на Община Велинград

Иван Лебанов12 октомври е ден на българските общини. По решение на Третото общо събрание на Националното сдружение на общините в Република България, прието на 18 юни 1998 год. този ден се чества от всички общини в България. През 1998 год. празникът се отбелязва за първи път. По този случай получихме поздравителен адрес от пресцентъра на Община Велинград, който може да видите по-долу:

 

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н  А Д Р Е С

 

Позволете ми в Деня на българската община сърдечно да поздравя всичкислужители, които работят в Община Велинград!

         С отговорностите, стоящи пред всеки от нас, с ежедневните си действия и вложените усилия успяхме да утвърдимролятана местнатавластза решаване на проблемите на хората!

         Много е важна ролята, която играе българската община в развитието на обществото, стимулирайки активното участие на гражданите в процесите на управление!

         Пожелавам на всички бивши и настоящи общински съветници, на кметоветена населени места , на служителите в Общинскаадминистрацияи звената,  - здраве, сила и много енергия за издигане авторитета на Община Велинград!

 

ИВАН ЛЕБАНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД

Коментари

лебане , пич много си зле такова обръщение ме докара до сълзи ! пък и ти си знаеш че само ги четеш, а не пишеш и мислиш, нали! пък тея дето ги пишат нека знаят , че малко им остана да развяват рокли и сака по центара , а не в общината където би следвало да работят?!?

#2 в Неделя, 16 октомври 2011 16:15

Поздрав за всички достойни кадърни работещи в общината, но тези неработещите начело с кандидат кмета Лебанов извършват кражба....Кражба на труд, който всички ние жителите на община Велинград плащаме!Пожелавам успех на ГЕРБ на изборите за кмет и тези, които крадоха, неработиха за Велинград, несвършиха нищо и излъгаха преди четири години да си отидат.За този празник Лебанов да си припомни, че закона е над всичко и купуването и продаването на гласове е престъпление!

#1 в Четвъртък, 13 октомври 2011 14:44

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени