Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздрав на кмета Иван Лебанов

16 септември 2013, Понеделник | 16:51 | прессъобщение

Поздрав на кмета за новата учебна година

Иван Лебанов

Във връзка с настъпването на новата учебна година 2013-2014, кметът на Община Велинград отправи поздрав до всички, заети в системата на образованието.

 

  Уважаеми, директори, учители, ученици!

Имам удоволствието да Ви поздравя по повод старта на новата учебна 2013/2014-та година. Вашата професия е лъч светлина, надежда и желание за знание и просперитет. Всеки нов ден за Вас е изпълнен с нови предизвикателства, а всяка нова учебна година с нов живот в ръцете Ви и нова светлина в сърцата Ви. Образованието на нашите деца, поверено в ръцете Ви, е най-голямото богатство с което ни дарявате. А радостта в очите на децата ни при звука на първият учебен звънец е гордост, която дължим на Вас. Вашата професия, уважаеми педагози изисква сила, воля и сърце. Пожелавам Ви със същата смелост да водите  по пътя на знанието децата ни, със същите любов и грижа да ги образовате и със все толкова успешни и талантливи деца да дарявате Велинград.

Честит първи учебен ден, успешна и ползотворна учебна година!

 

Кмет на община Велинград

Иван Лебанов

Коментари

:)

#1 в Понеделник, 16 септември 2013 19:58

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени