Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздравление за Курбан Байрам

15 октомври 2013, Вторник | 12:36 | прессъобщение

Поздравление от кмета Иван Лебанов

Иван Лебанов

Днес всички мюсюлмани по света празнуват свещения за тях празник Курбан  Байрам, който започва с молитва в 1100 джамии в страната и ще продължи 4 дни.

От пресцентъра на Община Велинград изпратиха поздрав на кмета Иван Лебанов към мюсюлманите.

Уважаеми съграждани мюсюлмани,

 

   Щастлив съм да Ви поздравя по случай големия мюсюлмански празник Курбан Байрам. Вярата е основа на живота ни. Тя е желание за мир, за достоен живот на Вас, семайствата и близките Ви. Вярата ни учи на добротворство, което да е наше житейско поведение, на добронамереност, търпение и следване на истината. В общества на различни религиииетноси, вярата е общото благо на всеки от нас. На този ден Вие почитате своята вяра и уважението към религията си.Тяе най-здравата ни връзка. Вярата ни дава стремеж към велики дела. Благодарение на нея, ние   посрещаме трудностите с решителност, упоритост и категоричност. Нека се научим да бъдем по-добри и толерантни един към друг! Пожелавам ви здраве, успехи и благополучие. Нека този празник, ни учи на мъдрост и ни превърне в отговорни, граждани на Република Бълграия. Нека пребъде взаимното ни уважение и заедно да работим за нашето общо бъдеще!

Честит Курбан  Байрам !

                                                                                                                                                

                                                                                                          С уважение: Иван Лебанов

                                                                                     Кмет на Община Велинград

Коментари

Айде пускай заплатите бе.Ти си джокаш по цял ден а ние нямаме за хляб.

#1 в Сряда, 16 октомври 2013 22:36

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени