Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздравителен адрес от кмета Коев за Новата 2018 година

25 декември 2017, Понеделник | 20:05 | прессъобщение

Уважаеми съграждани,

  На прага сме на едни от най-светлите празници – Рождество Христово и настъпването на Новата 2018 година, които са изпълнени с веселие, равносметка на постигнато и нестихващи човешки надежди за по-добри дни.

 В дните около Коледа отново се замисляме върху думи като благодарност, състрадателност и признателност. Всички ние отваряме сърцата си за добрината и даряваме усмивки и любов на хората около нас.
 Нека се потопим в магията на Коледа, да запазим добрия спомен за всичко постигнато и го умножим в следващата година! Сплотени заедно можем да вървим по трудния път и да постигаме нови успехи!

 Нека тези светли празници положат началото на една година, в която здравето, щастието иуспеха са Ваши постоянни спътници.

 Нека Новата 2018 година да е щедра, мирна,  богата на любов, спорна и плодородна! Нека тя бъде година на сбъднати очаквания!ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

 

Успешна 2018-та година, изпълнена с добри дела и дарена със здраве!

 

 

 

                                                                                д-р Костадин Коев       

                                                               Кмет на Община Велинград

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени