Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздравителен адрес за Деня на лекаря

19 октомври 2017, Четвъртък | 13:35 | прессъобщение

Поздравителен адрес от кмета Коев за Деня на българския лекар

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми лекари,

  За мен е удоволствие да Ви поздравя по случай Деня на българския лекар – 19 октомври.

   Ежедневните предизвикателства, пред които сте поставени,  изискват качества, които не всеки притежава. Да приемеш доброволно да се изправиш пред страданието и болестта е възможно само тогава, когато усещаш работата си като призвание да помагаш и да бъдеш полезен.

  Благодаря Ви за труда и грижите! Бъдете все така всеотдайни в денонощния си труд в името на най-важната ценност – човешкия живот.

  Пожелавам ви много вяра и оптимизъм, за да постигате професионална и лична удовлетвореност, да се докажете като отговорни и милосърдни професионалисти, на които е поверено човешкото здраве.

  На всички лекари желая здраве, спокойствие, благоденствие и непрестанен стремеж към усъвършенстване, защото го заслужавате като хора, които носят най-голямата отговорност за другите и имат най-благородната професия в света – тази, която буди доверие, грижи се за живота и съхранява надеждата.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

                                                                        д-р Костадин Коев

                                         Кмет на Община Велинград

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени