Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздравителен адрес от Иван Лебанов

31 октомври 2013, Четвъртък | 20:58 | прессъобщение

Поздравителен адрес за 1-ви ноември

Иван Лебанов

Поздравителен адрес от кмета Иван Лебанов

Уважаеми служители в образователната система, литературни дейци,творци,  журналисти!

Имам удоволствието да Ви поздравя с Първи ноември — Деня на народните будители и Деня на българската журналистика!

Некана този ден почетем паметта на достойни възрожденци, водени от първоучителя — Паисий Хилендарски, дали своя дан за българската наука, история и цивилизация! Нека почетем знайни и незнайни просветители и книжовници, поети и писатели, композитори, драматурзи и художници, за които българската духовност и образование на народа ни бяха мисия! Днес всички Вие сте техни достойни продължители - хора, които чрез своята мисъл, сърце и писмо дотигат както най-далечни хоризонти, така и най-малки кътчета в душата на българина. Пожелавам ви да продължавате да бъдете горди представители на своята професия, да сте радетели на българския дух и разпространители на несметните богатства от знание и просперитет! Нека всяка ваша стъпка е развитие и напредък за обществото ни и нека всеки ваш нов труд води до възвишено просвещение! Запалете лампата на знание у всеки от нас и вдъхнете живот и сила на всеки нов ред, създаден от Вас! Българската журналистика, образователна система и културна на Република България се нуждаят от творци с добродетели и воля, като вас!

Честит празник, останете достойни и честолюбиви българи!

С уважение: Иван Лебанов, кмет на Община Велинград

                                                                                   

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени