Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздравителен адрес за Деня на ромите

08 април 2017, Събота | 12:51 | прессъобщение

Поздравителен адрес за Деня на ромите

На 8-ми април в България и по цял свят се чества Международния ден на ромите.

Сред преоритетите на съвременна България са подкрепа и осигуряване  на възможности за развитие на всяко дете и ученик, за работа и проспоеритет, за реално подобряване на живота на ромите и тяхното по-пълноценно включване във всички  сфери на обществения живот.

Една страна никога не е просперираща , ако стотици хиляди хора са изключени от плановете на обществото за развитие. Всеки днес може да допринесе за общото ни благосъстояние. Никой, който има предрасъдъци и страхове, свързани с  различни от неговата раса, цвят на кожата или религия, не може да бъде свободен.

Пожелавам ви здраве, благоденствие и късмет. Нека с толерантност и уважение един към друг, независимо от етническата ни вяра и принадлежност, полагаме усилия и работим за просперитета на Община Велинград.

 

 

                                                         Д-р Костадин Коев

                                                         Кмет на Община Велинград

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени