Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

”Обединени земеделци” потачиха Александър Стамболийски

18 юни 2011, Събота | 22:34 | общество

Събор по повод 88 години от гибелга на Александър Стамболийски

Събор в местността Янини грамадиВсяка година в средата намесец юни, в местността "Янини грамади", над село Славовица, земеделци, политици, общественици и граждани се прекланят пред делото на Александър Стамболийски. От Мизия и Стара планина, от Добруджа и Тракия, от Рила, Пирин и Родопите разветите зелени и оранжеви знамена  ни събраха на 18 юни на  традиционнен национален възпоменателен събор, по повод 88 години от гибелта на земеделския лидер. На събора присъстваха членове и симпантизанти на възстановената наскоро  ПП ”Обединени земеделци”- Велинград.

Събор по повод 88 години от гибелта на Александър СтамболийскиСъбрахме се там заедно със съмишленици от цялата страна за да „узаконим” своето място в организацията и за да докажем, че Александър Стамболийски не е забравен. Че делото на земеделския идеолог и водач, на министър-председателя на България е живо и днес! В новото ни време повече от всякога имаме нужда от неговия здрав български дух и проницателен ум, за да поемем  предизвикателствата и изпитанията на променената ни действителност!

Ние, неговите наследници от община Велинград сме с амбиция не само да поемем, но и да се преборим с предизвикателствата, като предложим своята алтернатива на предстоящите избори, издигайки качествени кандидатури за кметове и общински съветници! За да ”...посеем чисти и здрави... добри семена”.

 

Председател на Общинското ръководство на ПП”Обединени земеделци”-Велинград:  гл.ас.инж.Ангел Ферезлиев

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени