Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Сръчни ръчички, щастливи очички"

02 декември 2011, Петък | 20:41 | общество

Импровизиран празник за децата от ДЦДМУ

Дневен център за деца и младежи с увреждания “Надежда”Слънчевият петъчен следобед на 2 декември се превърна в импровизиран празник във връзка с Международния ден на хората с увреждания. Част от екипа и децата на Дневен център за деца и младежи с увреждания “Надежда” гр. Велинград организира съвместно мероприятие с деца, настанени в приемни семейства, с домакин – Отдел “Закрила на детето” към ДСП гр. Велинград. За предстоящите Коледни и Новогодишни празници, децата сами изработиха украса за коледната елха. Сръчните детски ръчички сътвориха красиви играчки, на които написаха имената си и сами закачиха на дървото. Под звуците на приятна коледна музика, подкрепяни от психолога, логопеда и възпитателя на Дневния център, всички се забавляваха и си помагаха помежду си. В стаята нямаше “различни”, а щастливи деца, които се разбираха, дори само с погледи и усмивки. За добрата атмосфера се погрижиха г-жа Сашка Жекова – Началник О “ЗД” и г-жа Мария Димитрова – социален работник. Те бяха подсигурили заслужена почерпка за своите приятели. Изпитвайки гордост от собственоръчно направената украса, всички си тръгнаха щастливи с грейнали от вълнение очи.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени