Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Празник за децата и представяне на книга

11 юли 2016, Понеделник | 23:02 | прессъобщение

Празник за децата и представяне на книга

В единадесетия ден от Велинградските културни празници на Централния минерален плаж се проведе празника  „Синьо лято”, организиран от Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни към Община Велинград. Всички малчугани, взели участие в игрите и забавлениятаq получиха награди, а за доброто настроение се погрижиха Теодора Райнова и Лилия Радойчева от Вокална група „Караоке”.

В художествената галерия заместник – кметът на община Велинград Сергей Кичиков и председателят на общински съвет Велинград инж. Бельо Мандраджиев присъстваха на представянето на  книгата „От стадион Чепинец до стадион „Васил Левски”, чийто автор е почетният гражданин и бивш футболен треньор  Борис Чолев. В нея той споделя своите спомени за изминалия му житейски път като треньор на „Чепинец”.

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени