Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград отпразнува 9 май

09 май 2016, Понеделник | 17:17 | прессъобщение

Велинград отпразнува 9 май

Днес, 9-ти май, пред двата паметника в центъра на Велинград - на героите от войните и от Съпротивата бяха положени венци и цветя. Почит към загиналите засвидетелстваха кметът д-р Костадин Коев и неговите заместници, председателят на Общинския съвет инж. Бельо Мандраджиев и съветници, ПП ГЕРБ, Общински съвет на БСП, сдружение “Славяни”, сдружение „Русофили“, Историческия музей и велинградчани. В своето слово Людмила Кремова- представител на сдружение „Славяне“, припомни трудните времена за целия свят и величествената победа на девети май. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Някогашните българи
22 септември 2017 | 17:58
109 години Независима България
26 септември 2017 | 10:26
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени