Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Усмихнатите деца на Велинград”

03 юни 2013, Понеделник | 23:16 | празник

Децата на Велинград отпразнуваха своя празник

Празнуване Ден на децата

Общински детски комплекс - Велинград се впусна в националната кампания „Усмихнатите деца на България” и се постара да предизвика най-слънчевите и щастливи усмивки на нашите цветя. Нямаше как да устоят на  пъстрата сцена, на многобройните танцови формейшъни, подготвени от Мая Кондарева и Деси Петачка, харизматичните спортни двойки от клуб „Импулс” и Петър Милчев, формейшън „Тони” от СОУ”Методи Драгинов”. Градусът на настроението се подклаждаше от театралните закачки на чаровните артисти, режисирани от  Иванка Дебелушина и слънчевите малки мажоретки към Представителен духов оркестър „Димитър Мечев”,с ръководител Биляна Масларова. Приветствахме изпълнението на нашите приятели – дебютантите от Дневен център „Надежда” и деликатните изпълнения на децата от ДЮВИШ „Звънче”, с ръководител сем.Казалиеви. Трогна ни малкия „Арлекино” превъплатен от Ани Ушева и дечицата от ВГ „Караоке – джуниър”, с ръководител Юлиана Ковачева, които поискаха своя шанс, за да оцелее света. Разлюляха и раздвижиха сцената  игриви танцьори от „Здравче- Венче”. Специална „Зумба – фиеста” с чаровните инструкторки  Мими и Пепи раздвижиха и намагнетизираха  присъстващите  в ритъма на компилацията.

Празнуване на първи юни

За малките  художници бе организирано импровизирано ателие на открито, където всеки желаещ можеше да развихри въображението си с палитра от цветове под погледа на Венера Ланджова.

Благодарим на Община Велинград за подкрепата, която ни оказа и  на г-н Иван Лебанов, който сподели с нас  радостта  от връчването на грамоти за изявените творци, с които много се гордеем. Почерпката на спонсори накараха очите на многобройните участници да заблестят от радост при вида на сладките изкушения. Оценяваме и жеста за свободен вход и досъп  до водните съблазни на  Централен минерален плаж  за всички деца през целия ден.

Завършваме с пожелания за много здраве в телата на децата, хубави мисли в главите им , радост и щастие в душите и сърцата им!

Колективът на ОДК

Коментари

ГОЛЯМО ЧУДО ГОЛА ВОДА КОГА ПОЧВАТ ВЕЛИНГРАДСКИТЕ ТЪРЖЕСТВА И 5 ГОДИНИ СПА СТОЛИЦА НА БЪЛКАНИТЕ

#1 в Вторник, 04 юни 2013 12:42

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени