Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Всички букви зная

02 април 2012, Понеделник | 15:34 | образование

Празник на буквите в ОУ "Христо Ботев"

Празник на буквитеНа 15 септември малките първокласници за първи път прекрачиха школския праг на ОУ ”Христо Ботев”, гр. Велинград. Само след няколко месеца те вече са грамотни и могат да четат. Това тяхно постижение се отбеляза с традиционния за нашето училище празник : ПРАЗНИКЪТ НА БУКВИТЕ, който идва всяка пролет с песента на птиците и пъстрите пролетни цветя.

Мариана Байлова с ученициНа 30.03.2012 год. залата на историческия музей "Вела Пеева", гр.Велинград се оказа тясна да побере малките първокласници от І "а" и І "б" клас, техните родители и гости. Под  умелото ръководството на класните ръководители г-жа Таня Узунова и г-жа Роза Захова и възпитатели: г-жа Лина Георгиева и г-жа Нина Петрова, показаха пред своите родители и гости, своята най-голяма радост, че вече са грамотни. С блеснали от радост очи, те прегърнаха своята първа книжка - читанката, която директорът на училището г-жа Марияна Байлова тържествено им връчи.

Коментари

:) :y :y :y :y :y :y :y :y :y

#1 в Понеделник, 02 април 2012 22:12

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени