Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Славим Ботев!

02 юни 2010, Сряда | 22:04 | празник

Патронен празник на ОУ „Христо Ботев”

Празненство за Ботев

По много тържествен начин ОУ „Христо Ботев” отбеляза своя патронен празник на първи юни от 18 ч. В препълнената зала на ОНЧ „Васил Левски” всички  изпитаха вълнението от това, че са Ботеви потомци и се пазят и съхраняват заветите на Ботев. Официални гости на събитието бяха зам.кметовете Георги Янчев и Исмет Бабучи, директорът на дирекция „Образование, култура и вероизповедания” Недялка Стефанова, Никола Маров- бивш дългогодишен директор на училището, синдикалният лидер Мария Фърцова, директорите на училищата „Драган Манчов”, „Георги Бенковски”, „Методи Драгинов”, бивши учители , работили в ОУ „Христо Ботев”.

Много развълнувана, директорката на училището Мариана Байлова каза в своето слово:

Това е денят, който съдбата отреди на Ботев да се сбъдне молитвата му- Подкрепи и мен ръката, та кога въстане робът в редовете на борбата да си найда и аз гроба.

Празничната програма бе много разнообразна: поетичен рецитал по Ботеви стихове, участия с танци на ЦДГ „Детски рай” и ЦДГ „Слънчице”, прекрасните изпълнения на таланти от ДЮВИШ „Звънче”- Росен Кривулев, Таня Кондева, Христина Влахова. Вокална група „Гласче” към училището с ръководител Ели Саздова изпълниха залата със своите гласчета, Трети”в” клас развеселиха публиката с „Едно бузуки пей”, а пък трети „а” клас я разсмяха с пиеската си „Глупчо”.

Достойните потомци на Ботев- децата от ОУ „ Христо Ботев” , живеят, растат и се развиват в мирно време и следват завещаните Ботеви завети.

 

Get Adobe Flash player

Коментари

омг кви съм ги писала преди 3 години ;дд

#6 в Събота, 18 май 2013 18:38

stela s karibskoto tqlo :L :L :L :L :L :L :L :L :L :L :D :D :D

#5 в Петък, 20 януари 2012 11:16

BRAVO

#4 в Четвъртък, 02 юни 2011 14:04

:L :L :L :L :L :L :L :L

#3 mariq nedel4eva в Сряда, 24 ноември 2010 19:43

lele omg i mene sa me snimali karibskoto tqlo na u4ili6tetooooo

#2 ha ha ha в Четвъртък, 17 юни 2010 22:58

Грандиозно...по Ботевски!!!!!! Бравоооооооооо!

#1 eliat в Петък, 04 юни 2010 16:37

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени