Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Празник в ПГД

04 май 2011, Сряда | 08:59 | празник

Традиционен празник в ПГД "Иван Вазов"

Празник в ПГД Иван ВазовНа 28 и 29.04.2011 год. Професионална гимназия по дървообработване “Иван Вазов” отбеляза своя празник. Традиционно всяка година последните дни от месец април празника се отбелязва с провеждане на спортни мероприятия и състезания по отделните учебни предмети. На 28.04.2011 год. в двете сгради на училището едновременно се проведоха състезания по Екология и “Млад майстор”(изработване на изделие от дървесина). С голям ентусиазъм, учениците се включиха във всички спортни мероприятия: крос, тенис на маса, силово изпълнение на фитнес уреди и шах.

Празник в ПГДДиректора на училището инж. Росица Рускова награди победителите, а всички останали участници бяха почерпени. Зрелостниците от випуск 2011 год. ознаменуваха своето предстоящо завършване със засаждане на две иглолистни дръвчета - бяла ела и смърч, пред входа на училището. В петък (29.04.2011г), традиционно бе организиран поход до м.”Св. Спас” над кв. Чепино. И учители, и ученици се заредиха с приятни и незабравими емоции от празника.

Коментари

stra6nisa br :y :y :y

#1 в Сряда, 04 май 2011 17:18

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени