Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Празнично тържество в ПУ "Драган Манчов"

22 май 2015, Петък | 08:13 | прессъобщение

Кметът Иван Лебанов поздрави учениците от начален курс към Помощно училище „Драган Манчов“-Велинград

С настъпване на края на учебната година ръководството и учениците на Помощно училище „Драган Манчов“ организираха  тематично приказно тържественo за закриване на учебната 2014-2015г.

Гости на празника бяха кметът на Община Велинград Иван Лебанов, зам.кметът Георги Янчев и всички родители на талантливите възпитаници на ПУ „Драган Манчов“. Развълнувани, весели и усмихнати, учениците рецитираха стихотворения. Със своите приказни изпълнения, те приповдигнаха настроението на всички гости.

Градоначалникът изказа своята благодарност за отправената покана да бъде гост на празничното училищно тържество и се обърна към всички с думите:

„…Скъпи деца, Вие сте нашето бъдеще и надежда, нашият символ и залогът ни пред света, нашето поколение и завещание. Отново е краят на учебната година. Изкачихте още едно стъпало по стръмната стълбичка. Ежедневието Ви е изпълнено с учение, труд, радост и смях. В училище е и весело, и напрегнато но знайте, че нищо хубаво не се постига лесно в живота, когато е трудно, победата е по- сладка. Пожелавам Ви много здраве, късмет и сбъдване на всички мечти, защото мечтите са Вашите криле“.

Ръководството на ПУ „Драган Манчов“ показа на своите ученици колко важно е  да бъдеш ученик и как знанието може да те отведе в чудни, непознати светове.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени