Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Празник на зрелостта

22 юни 2016, Сряда | 12:10 | образование

Празник на зрелостта

17 юни 2016 година – празничен и необикновен! Триумф на зрелостта! На този ден в залата на читалище“ Отец Паисий“-Велинград  38 дванадесетокласници от випуск 2016 година получиха дипломите си за завършено средно образование. В присъствието на развълнуваните си родители и гости зрелостниците се  върнаха назад във времето и си спомниха изживените мигове  на успехи, вълнения и трепети чрез презентацията,  изготвена за този специален повод.

Директорът на училището г-жа А. Василева отправи поздравлението си към тях с послание за сбъднати мечти и успешна реализация. Венелин Каленов от 6а и Михаела Нанова от 4б ,представители на ДЮВИШ “Звънче“, отправиха музикалните си послания за успех към абитуриентите.  Много  мил бе и поздравът  към присъстващите, отправен с невероятния руски танц „Калинка“ , подготвен от старши учител г-жа Светла Борисова.

Госпожа Василева и класните ръководители:  старши учител г-жа Зоя Антонова и старши учител г-жа Боряна Пендарова наградиха отличниците с особени заслуги за випуска: Иванина Мутишева, Габриела Томова, Васил Янакиев, с плакет, грамота и флашка, а  с плакет и грамота бяха отличени и посланиците на добра воля: Никол Делиева, Владимир Клешков, Христина Дамянова и Васил Кръстев. Церемонията продължи с връчването на дипломите за завършено средно образование. 

Мили зрелостници,

Продължавайте напред към мечтите си, превръщайте трудностите в победи, стъпвайте уверено и непоколебимо, така както го изисква нашето съвремие! Бъдете достойни граждани на Европа и света, защото успехът се крие в самите вас! Покорете света със знание и професионализъм!

Финалът на тази церемония с фойерверки и светлина отбеляза началото на нов етап в живота на зрелостниците – изцяло зависим от собствения им избор.

Преследвайте мечтите си и бъдете достойни творци на своите съдби до край випуск 2016!

                                                                                         Пом. Директор: Лиляна Шаламанова

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени