Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Преброяване 2021

26 февруари 2020, Сряда | 16:17 | прессъобщение

Стартира подбор на преброители и контрольори за пробното преброяване в община Велинград

От 24 февруари стартира набирането на преброители и контрольори за пробното преброяване на населението и жилищния фонд в община Велинград. Според решението на НСИ, процесът ще бъде извършен в два от кварталите на административния център – Чепино и Анезица, както и в две от селата - Света Петка и Чолакова.

Заявленията /по образец/, придружени с автобиография, ще се приемат в деловодството на Община Велинград до 6 март /включително/. Кандидатите трябва да са навършили 18 години, да имат поне средно образование и да не са осъждани или за тях да не текат съдебни действия.
Полезно, но не задължително условие е, да имат опит в сферата на образованието или на администрацията, на финансите, счетоводството, социалното подпомагане, социалните дейности, здравеопазването и други.
Не могат да кандидатстват данъчни и финансови инспектори, полицаи, съдебни изпълнители и военнослужещи.
Всички одобрени преброители и контрольори ще преминат обучение, след което ще получат необходимите материали за предстоящата работа, която е много отговорна. Те трябва да разполагат със собствени таблети, смартфони, лаптопи или настолни компютри и да имат опит в използването им.
За контакти: 0886580726 - Лъчезара Попова
E-mail: obshtina@velingrad.bg
Централна комисия по преброяването - https://census2021.b

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени