Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Преброяване 2011

09 февруари 2011, Сряда | 12:21 | прессъобщение

От утре започва преброяването на на населението и жилищния фонд в Република България

Общинската преброителна комисия напомня на жителите на Община Велинград, че от 10.02.2011 год. до 28.02.2011 год. ще се проведе преброяването на населението и жилищния фонд в Република България. През посочения период гражданите ще бъдат посещавани от  преброителите между 8.00 и 20.00 часа. Преброителят е длъжен да се легитимира със служебната си карта. Ако все пак сте се преброили чрез Интернет, трябва да предадете на преброителя своя уникален десетцифрен код, който сте получили чрез електронната система за регистрация. В случай на отказ дадено лице да предостави необходимите данни  на преброителя, то подлежи на глоба в размер на 120 лв., съгласно Закона на преброяването на населението и жилищния фонд в Република България.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени