Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Предложение "Белмекен" да бъде част от Пазарджишка област

21 март 2015, Събота | 09:10 | общество

Предложение спортният комплекс "Белмекен" и пътя Юндола -Белмекен да са част от Пазарджишка област

Пред Радио "Фокус" - Пазарджик областният управител Трендафил Величков е оповестил, че ще внесе в   Министерски съвет докладна записка за присъединяване на Високопланинския спортен комплекс "Белмекен" и пътя Юндола-Белмекен към Пазарджишка област.  Причината за това искане, е че при обилния снеговалеж, който блокира туристи на хижа "Христо Смирненски" и спортисти във ВСК "Белмекен" не е било ясно кой отговаря за почистването на този път. От информацията, с която се разполага,  пътят Юндола-Белмекен е строен като ведомствен. За това сега ще бъде поискано той да стане общински и да бъде зачислен към Община Велинград, е обяснил Величков. Той е  уточнил, че е необходимо да бъдат присъединени към Пазарджишка област и пътя, и комплекса, за да може при усложнена зимна обстановка там да не бъдат блокирани хора.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Празничният 6 май 2020
06 май 2020 | 18:18
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени