Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Предложение за брак на концерта на Янко Неделчев

01 септември 2018, Събота | 18:02 | прессъобщение

Предложение за брак на концерта на Янко Неделчев

В 20:00 часа, за първи път на обновения площад “Николай Гяуров”, любимецът на народа Янко Неделчев постави начало на първия от юбилейните концерти, с които отбелязва 20 години на музикалната сцена. На препълнения център изпълнителят зарадва почитателите си с пъстър букет от народни мелодии и авторски композиции, с които успя да се наложи като едно от водещите имена в българския фолклор.

Специално участие в концерта взеха и колеги на Янко Неделчев: Калина и Невена, Сестри Диневи, Милко Калайджиев и танцова формация “Накит“.

По време на концерта бе разиграна история, като от романтичен филм. Нашият съгражданин Димитър Попов, предложи брак на приятелката си Мария Каръкова. Влюбеният младеж излезе на сцената с пръстен в ръце и коленичи пред своята любима, която каза заветното „да“. Народният изпълнител Янко Неделчев благослови бъдещото семейство, като им пожела много семейно щастие и любов

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени