Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Предпразнична среща

25 април 2014, Петък | 08:11 | образование

Предпразнична среща в ОУ "Неофит Рилски"

Животът в ОУ „ Неофит Рилски” Велинград  е изпълнен с много вълнeния и трескава подготовка по повод 125-годишния юбилей на учебното заведение. В тези предпразнични дни наши гости бяха група ученици от 1-4 клас от ОУ „ Граф Николай Игнатиев” – с. Граф Игнатиево, които са на Зелено училище във Велинград. Домакините от 2 „а” клас  представиха на новите си приятели театралната постановка „Кецовете на Пепеляшка”,  разказаха им за инициативите си по случай Седмицата на детската книга- включване в Маратона на четенето и участието в годишните награди на „Бисерче вълшебно” за най - добра детска книга.Четящите ученици са изпълнени с въодушевление чрез книгите да доразвият езиковите си умения, да събудят други светове и да изживеят  приключенията на героите. Нашите възпитаници са все по- увлечени в това читателско шествие  и приканват малки и големи да разширят кръгозора си с магическо докосване до художествената литературна вселена.

Учениците от 3 ”а” клас демонстрираха работата с кинект  JUMPIDO - интерактивното помощно средство за иновативни учители.

Срещата ни завърши със забавни игри, много снимки и обещание, че това няма да бъде последната ни среща.

Веселка Аршинкова

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени