Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Представяне кандидата за кмет от ГЕРБ д-р Коев

20 октомври 2015, Вторник | 18:47 | прессъобщение

Представяне кандидата за кмет от ГЕРБ д-р Коев

Днес по телевизия Телекабел в рубриката "Велинград от близо" беше представен кандидатът за кмет на Община Велинград от ГЕРБ д-р Коев. В обширно интервю Д-р Коев разказва за проблемите на града и приканва избирателите да изберат ГЕРБ като политическа сила и него като следващия кмет на Велинград. В репортажа мнението си за бъдещото развитие на града изказват и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРП. 

Коментари

ГЕРБ ли се пише или ГЕРП? ВИЖТЕ СИ ПРАВОПИСА, КАЗАХ ВИ ГО ВЕЧЕ!

#17 Симо в Понеделник, 26 октомври 2015 02:38

Уважаеми писач от висша класа Симо, знаем за избирателните теми от отчета на Лебанов, публикуван във вестник „Темпо“. Избрал е това , което на него му оттърва да пише и да се чува. Почти всички общини усвоиха средства по водния цикъл, само Велинградската велика община, управлявана под мъдрото ръководство на любимия вожд Лебанката, мангър не усвои. Да не говорим как Германска фирма предложи да построи изцяло нов централен минерален плаж с всички екстри за своя сметка и как твоят любим Кмет – отказа. Нещо не си в час с водния Цикъл, с европроектите проекти и с краденето на ток. Всеки в общината знае , че се краде ток от уличното осветление , само май - ти и кмета не знаете - ни лук яли, ни лук мирисали. Водопроводът и Канализацията във Велинград са изцяло амортизирани-отдавна са за смяна, или и това не знаеш. Не защитавай Лебанката, като Матросов пред амбразурата. Ама, каквото е твоето ниво, такова е и на Кмета ти Лебанката. И като си много отворен, изискай справка от общинската администрация за всички проекти, по който община Велинград е участвала и колко от тях са спечелени и колко от тях са завършени до край. :o

#16 Краси в Петък, 23 октомври 2015 12:58

ха ха ха, няма такъв смях!Тоя явно не е наясно, че има изработен проект за Клептуза, с много неща не е наясно момчето!

#15 HRISTO в Петък, 23 октомври 2015 11:22

Какво представяне е това, бе хора?! Доктора стича, чете от някъде и само се излага с така нареченото "представяне"

#14 Доктор, но хуманен в Петък, 23 октомври 2015 11:18

Уважаеми писачи, бъдете коректни! Прочетете отчета на Лебана, разпространява се с Темпо, там е описана една малка част на направеното от него и администрацията. Не пишете глупости за воден цикъл, осветление и прочие! Вижте булеварда, вижте осветлението, вижте новите паркове и спортните съоръжения.Гледайте, а не се упражнявайте на тема Еврофондове!

#13 Симо в Петък, 23 октомври 2015 11:15

Круме, Круме!!! Г-жа Томова не е собственик на част от терените и сградите от бившия завод "Георги Димитров", а тя е изпълнител на волята на собствениците.. А БСП 25 години вече са защитници на частната собственост. Както БСП еволюираха от защитници на общонародната в защитници на частната собственост, така и г- жа Томова еволюира от РЗС към ПП ГЕРБ и това е нейно право на свободен човек и избор.

#12 Тодор в Петък, 23 октомври 2015 08:11

Това, което е направил Лебанов , е с парите от нашите данъци, които плащаме на Европа. Не си ги е извадил тези пари от джоба. А дали е направил най- доброто при усвояването на еврофондовете - е много, много спорно. Защо уважаеми защитници на Лебанов не кажете на кое място по усвояване на еврофондовете се нарежда нашата община спрямо другите общини? Почти всички общини усвоиха еврофондове по водни цикли, направиха пречиствателни станции- това което беше необходимо да се направи, преди асфалтирането на улиците. Нека общинската администрация да огласи списък от общото заявено участие за финансиране по еврофондовете колко от тях не са одобрени и неизпълнени. Това е политиката на Лебанов за еврофондовете. Всеки средностатистически българин на негово място, би направил същото, дори и повече. Важното е, да се направи сравнителен анализ за хубавите и Лошите неща, свършени от Лебанов, което вие не правите. Защо лошите практики на Лебанов се крият от хората- като започнем от разкулачването на БКС и даване дейността й на частна грабителска фирма, която бърка на всички нас много в джобовете…до разпродажбата на общинско имущество, неупражняване контрол на общински предприятия и общински търговски дружества, изтичане на средства от уличното осветление и др. и др. Така че, драги госпожи и господа, покажете хубавите и лошите неща в управлението на Лебанов и всеки сам да си направи извод.

#11 Краси в Петък, 23 октомври 2015 07:59

Лебана е прославил България, създаде и много за града, какво иска тоя?ДА МУ СЕДНЕ В СТОЛА НАГОТОВО?!Нема как да стане!

#10 sali в Четвъртък, 22 октомври 2015 23:11

СПРЕТЕ да ми триете коментарите!Искам отговор на въпроса си!!!! Госпожо Томова, моля първо изяснете на хората от коя политическа партия сте. На предишните избори през 2011г. бяхте от РЗС, сега сте от ГЕРБ! То бива политическо номадство, но вие бяхте от партията която непрекъснато плюеше Бойко! Кое ви промени и ви вкара в листата на най-необичания от Яне политик?! След като добре управлявате, окрадохте и плячкосахте бившият най-голям дървопреработващ комбинат на Балканите, колко работни места създадохте?! С вашият добър опит е ясна съдбата на Общинските търговски дружества!“ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ!“- цитат от Янето.

#9 Крум в Четвъртък, 22 октомври 2015 14:34

наизустено ,много проста и ограничена реч има този човек все едно гледам барни ръбъл а слушам бай иван пембата

#8 явор в Сряда, 21 октомври 2015 17:34

#7 в Сряда, 21 октомври 2015 15:15

:D :y :y :y :y :y :y :D :D bravo G-N KOEV

#6 G-n fress в Сряда, 21 октомври 2015 10:52

Allah Akbar!

#5 A.X. в Вторник, 20 октомври 2015 23:30

Браво браво :y :y :y Време е да се променят нещата!

#4 в Вторник, 20 октомври 2015 22:04

:y :y :y :y :y :y

#3 в Вторник, 20 октомври 2015 20:42

:_ Успех! :y

#2 в Вторник, 20 октомври 2015 20:26

абе хора, да се бяхте постарали повече :D Това ли можете само - да наизустявате текстове :o , даже изпускате фразите...Изпяхте си песента, ясно... Дано само това да ви е кусура :y

#1 леле мале в Вторник, 20 октомври 2015 20:15

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени