Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Предстои обществено обсъждане за визията на парк Клептуза

08 януари 2019, Вторник | 07:20 | прессъобщение

Предстои обществено обсъждане за визията на парк Клептуза

Уважаеми съграждани,

Десетки години една от големите болки и мечта на всички нас, бе да се възвърне славата, красотата и спомените на символа на Велинград – „Клептуза“. Няма да се връщам в миналото. Ще кажа само, че обещах на вас и на себе си, да направя всичко възможно, това да се промени. 
На 15.01.2019 г. от 13.00 ч., в Голямата зала на община Велинград ще се проведе обществено обсъждане на тема: „Визия на парк „Клептуза“ – (във фаза идеен проект и визуализация). 
Ще се радвам да присъстват всички, които имат отношение, позиция и милеят за гордостта на нашия град – най-големият карстов извор на Балканите – „Клептуза“! 
Нека намерим най-доброто и правилно решение! Нека богатството и красотата, която ни е подарила природата, престане да ни разделя, а ни накара да се обединим и да покажем, че сме силни и можем, когато сме заедно! 
Нека запазим нашите топли спомени от „Клептуза“ и да подарим на гостите на града ни още по-прекрасни и незабравими преживявания!
Очаквам ви на 15.01.2019 г. от 13:00 ч. в Голямата зала на община Велинград!
Искам да чуя гласа ви за " Клептуза "!
                                                                       д-р Костадин Коев
                                                                       Кмет на община Велинград

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени