Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Предстои празник на спортистите

22 ноември 2013, Петък | 07:37 | прессъобщение

В тазгодишното издание на „Спортист на годината” ще бъдат отличени най-добрите

Община Велинград

Награда за най-изявен спортист на община Велинград ще получат по трима състезатели или двойки във всеки от клубовете. Единадесет са действащите спортни клубове в Общината, като тази година всеки треньор ще излъчи най-добре представилите се през изминалата година. На 21-ви ноември треньорите на спортни клубове, медиите и администрацията проведоха обща среща , на която бяха обсъдени възможности за  протичане на тазгодишното издание. На срещата присъства и ресорният зам.кмет Исмет Бабучи. Целта бе да се намери най-оптималният вариант, в който Общината да награди максимален брой спортисти със заслуги през периода. Челна дузина от най-добрите пък,  ще участва в интернет гласуване на страницата на Община Велинград –www.velingrad.bg,  където всеки ще може да даде своя вот за фаворита си. Празникът на спортистите ще бъде на 15-ти декември в Туристически информационен център, като Община Велинград предварително ще Ви информира за старта на интернет анкетата.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени