Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Профилактичните прегледи продължават

23 март 2011, Сряда | 17:47 | общество

Продължават прегледите за остеопороза и рак на гърдата

Доктор Любомир ДамяновЗа 3-ти пореден път Дневен център за хора с увреждания предостави своя малък дом за провеждане на профилактични прегледи за остеопороза и рак на гърдата. Прегледите се извършиха от доктор Любомир Дамянов - акушер гинеколог от "Медицински център за човешка репродукция" ООД - София и председател на Асоциация на българските акушер-гинеколози. Поради проявения интерес на гражданите ще има прегледи и в Понеделник - 28-ми март 2011 от 12 до 16 часа. Записването за прегледи е на телефон 52115 и 52117 .

Get Adobe Flash player

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени