Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Медицински прегледи ще се проведат във Велинград

14 март 2011, Понеделник | 15:01 | прессъобщение

Прегледи за остреопороза и профилактика на рак на гърдата ще се проведат във Велинград

Асоциацията на българските акушер-гинеколози ще извърши диагностична дейност  по програма „Женско здраве – Профилактика на остеопорозата и профилактика на рак на гърдата“. Прегледите ще се извършват от „Медицински център за човешка репродукция“ в Дневния център за възрастни хора с увреждания на 23.03.2011 год. /сряда/ от 9.00 до 17.00 часа. Ще се използва специализирана апаратура за изследването на костите и профилактиката на рака на гърдата с компютър – ехограф. Цената на прегледа е в размер на 10 лева за всяко от изследванията.

Желаещите могат да се записват на тел: 5-21-15 и 5 21-17.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени