Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Пресконференция за свлачища

27 юли 2010, Вторник | 17:08 | прессъобщение

Община Велинград провежда пресконференция по проекта за свлачищата

свлачищеПрез изминалата година Община Велинград спечели проект по Оперативна програма ”Регионално развитие” за укрепване на свлачищни процеси на територията на общината. Дейностите предвиждат изграждане на подпорни стени на 5 обекта в града - на десния бряг на река Чепинска до хотел ”Велина”, до т.нар. циганско дере, на левия и десния бряг на река Чепинска до ромския квартал ”Анезица”, десния бряг на река Еленка и в района на Вельова баня. Във връзка с проекта на 28.07.2010 год. /сряда/ от 11.00 часа в Малка зала на Община Велинград ще се проведе пресконференция, с участието на ръководството на общината и специалисти.

Коментари

за свлачщата незнам но асвалтирваха улиците и тази околовръсната на калъчов мост до асфалтна база на моста три дупк огромни защо не я направиха !ния си пишем но дали го чете някои ?

#3 рера в Понеделник, 09 август 2010 17:43

ВЕРНО Е ОТ 2005 СЕ ГОВОРИ,АМА ОТТОГАВА МИНАХА И ЗАМИНАХА 3 КМЕТА, НО ЛЕБАНОВ Е ТОЗИ,КОЙТО ЗАПО4ВА ДА ВЗЕМА МЕРКИ,А НАШИЯТ ДЕПУТАТ ДАСКАЛОВ, КАКТО И ПРЕДИШНИЯ БЕЕВ НЕХАЕ ЗА ВЕЛИНГРАД.МНОГО ЖАЛКО!

#2 в Вторник, 27 юли 2010 22:24

за тия свлачища се говори от наводнението 2005г търся за дорково за сабора пишеше че във весник темпо но няма нищоако може да ми испратите по пощата имаше обяви по центара но са ги скъсали ще чакам чао

#1 pepa в Вторник, 27 юли 2010 20:54

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени